Zien we jou ook op de Installatie Vakbeurs 13, 14 & 15 september 2022 in Hardenberg?

De Installatie Vakbeurs in Hardenberg is al jaren een begrip in de branche en hét evenement voor professionals in de installatietechniek. A1 Software mag er dan ook niet ontbreken als standhouder. De beurs is bij uitstek dé plek om kennis uit te wisselen en nieuwe producten te leren kennen op het gebied van energietransitie, besparingstechnieken, circulariteit en een gezond binnenklimaat, maar ook een goed moment om vrijblijvend kennis te komen maken met onze software en de voordelen van digitalisering.

Krijg je facturen sneller betaald

Als je de klus hebt geklaard wil je natuurlijk ook snel betaald worden. Maak het je klanten makkelijk door ze de factuur per mail te versturen, met daarin een link waarmee het bedrag direct betaald kan worden met iDEAL. Uit onderzoek is gebleken dat facturen met een betaallink sneller betaald worden. Maar het scheelt jou ook een hoop administratie, bedrag en factuur worden direct digitaal verwerkt en het versturen van aanmaning of nabellen is niet meer nodig. Zo hou je meer tijd over voor het echte werk!

Nog meer voordelen van digitalisering

En nu we het toch over digitalisering hebben, de software van A1 ondersteunt al jouw werkzaamheden, waardoor je werk makkelijker en sneller kunt uitvoeren:
• Altijd actueel inzicht in lopende storingen
• Overal alle informatie bij de hand met de app
• Registreer gemakkelijk je gewerkte uren en verbruikte materiaal
• Klus geklaard? Je klant zet digitaal zijn handtekening voor akkoord
• De factuur wordt automatisch verstuurd en is al bij de klant, nog voordat jij terug bent op de zaak.

Zien we je op de Installatie Vakbeurs?

Je vindt ons op standnummer 148.
Bestel hier direct jouw gratis toegangskaarten: