Servicecontracten opstellen? Maak slim gebruik van sjablonen!

Snel en foutloos nieuwe servicecontracten aanmaken

Als allround installateur bied je voor verschillende doelgroepen een uitgebreid dienstenpakket aan. Maar hoe ga je dat allemaal administratief afhandelen en zorgen dat de juiste facturen op het juiste moment worden verstuurd? Daar gaat de servicemodule van Luna jou bij helpen, zodat jij tijd over houdt voor het echte werk; de klussen bij jouw opdrachtgevers.

Contracten aanmaken op basis van sjablonen

Dankzij het gebruik van contractsjablonen maak je snel en foutloos een nieuw contract aan. Je kiest het segment waarin je klant valt en vervolgens selecteer je het gewenste serviceniveau. Met deze 2 eenvoudige stappen stel je dus heel makkelijk een nieuw contract samen.

Nog meer sjablonen… objectsjablonen

Wil je nog sneller een contract opstellen? Maak dan ook gebruik van de objectsjablonen. Dat is handig als je veel dezelfde soort objecten onderhoudt. Denk aan het onderhoud van cv-ketels bij particulieren. Binnen het objectsjabloon geef je aan wat de onderhoudsfrequentie is en andere (wettelijk verplichte) onderhoudstaken. Ook kan je het zo instellen dat je bij een particulier contract, (bijvoorbeeld een woonhuis) alleen die type installaties kunt koppelen die bij een woonhuis horen.

Servicecontract Luna

Eenmalig inrichten voor meer gemak

Het enige wat je hoeft te doen is een eenmalige inrichting van de sjablonen, op basis van jouw dienstenpakket. Maar als je dat goed doet, levert je dat ook heel veel op! Je dagelijkse werkzaamheden gaan gemakkelijker en sneller en het verkleint de kans op fouten bij het opstellen van een contract. Uiteraard zijn deze sjablonen afgestemd op jouw dienstenportfolio, maar is niet beton gegoten en kunnen specifieke wensen van jouw opdrachtgever ook in het contract verwerken.

Het inrichten van deze sjablonen is helemaal niet moeilijk, maar desondanks kunnen we ons voorstellen dat je daar ook wel wat hulp bij kunt gebruiken. Onze consultants hebben hier veel ervaring mee en kunnen je ook vertellen hoe zij dat bij andere installateurs hebben gedaan. Dus als je gebruik wilt maken van de kennis van onze collega’s, wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over de service-module van Luna en de mogelijkheid tot het gebruiken contractsjablonen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demonstratie.