Nieuwe klanten: Bol Installatietechniek en Vermeulen Loodgietersbedrijf

Bol Installatietechniek en Vermeulen Loodgietersbedrijf, beide uit Gouda, hebben gekozen voor de bedrijfssoftware van A1 Techniek. De bedrijven hebben de ambitie om verder te professionaliseren en digitaliseren. Luna Enterprise, de bedrijfssoftware van A1 Techniek, zal hen daarbij ondersteunen. Binnenkort wordt gestart met de implementatie.

Over Bol Installatietechniek BV
Bol is een van oorsprong Rotterdams bedrijf dat zich sinds 1976 in Gouda gevestigd heeft. Met 20 enthousiaste medewerkers houden zij zich iedere dag bezig met het onderhouden, vernieuwen en het verhelpen van storingen aan centrale verwarmingsinstallaties. Deze werkzaamheden verrichten ze niet alleen voor particulieren, maar ook voor diverse zakelijke opdrachtgevers en woningcorporaties.
www.bolverwarming.nl

Over Vermeulen Loodgietersbedrijf BV
Met meer dan 40 jaar ervaring is Vermeulen B.V. Loodgietersbedrijf dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie, loodgieterswerk en duurzame oplossingen. Van advies tot het uiteindelijke installatiewerk bij Vermeulen bent u in vertrouwde handen. En of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze medewerkers (nu 15 en groeiende) staan elke dag klaar voor particulieren, bedrijven en instellingen.
www.vermeulengouda.nl

Benieuwd wat Luna en A1 Software voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een (online) demonstratie.